Over een paar dagen gaan de schoolpoorten weer open! Een moment waar veel ouders en kinderen naar uitkijken. Een frisse start in een nieuwe klas met een nieuwe juf of meester.
En wat is er leuker dan je nieuwe schooljaar te beginnen met een toffe én duurzame outfit van Maan & Mini?

Wij zetten alvast een paar ideetjes op een rijtje.

Ga in stijl terug naar school met deze coole outfit. Het paarse T-shirt met gouden sterretjes is zowel schattig als stoer en staat prachtig met een simpele jeansbroek.
Als het op de eerste schooldag wat frisser is, kun je er nog een vestje bij doen.

Deze tweede outfit is voor meisjes die de ster van de speelplaats willen worden.
Met dit vrolijke rode T-shirt met gouden ster zal je dochter zeker geen muurbloempje worden!

Trendy meisjes zullen in de wolken zijn met dit gestreepte T-shirtje. Dankzij de hippe streepjes en de neutrale kleuren kun je nog alle kanten uit met dit T-shirt.
Op een broek is het cool en stoer, maar op een rokje (zoals hieronder) wordt het weer heel meisjesachtig en schattig. Aan jou de keuze!

Met een kledingstuk van Maan & Mini begin je het nieuwe schooljaar alvast op een groene manier! Maan & Mini staat tenslotte voor hippe en duurzame kleren. Alles wordt met de hand én met liefde gemaakt in ons atelier in Antwerpen.  Meer weten? Lees dan over onze missie.

In onze webshop staan trouwens nog veel meer leuke T-shirts en accessoires om het nieuwe schooljaar op te vrolijken. Ga zeker eens kijken!

Wat vinden jullie ervan?
Ik wens iedereen een superleuk nieuw schooljaar!

 

Back to school met Maan & Mini
Getagd op: