Eindelijk is ze er, de wintercollectie! Deze reeks bestaat uit twee soorten jurkjes: lekker warme en zachte trui-jurkjes en hippe hemdjurkjes. Voor elk wat wils dus!

Deze collectie is uiteraard weer volledig van bestaande kleren gemaakt, oftewel geüpcycled. De trui-jurkjes komen -je raadt het al- van mannentruien en de hemdjurkjes van mannenhemden. Elk stuk is daardoor weer volledig uniek, net zoals jouw kind!

Met een trui-jurkje is de outfit van dochterlief meteen helemaal af. Ondergoed, sokken én een trui-jurk en ze is helemaal aangekleed. Bovendien zitten de jurkjes heerlijk comfortabel. Geen ritsen, knopen of spannende elastieken. De stofjes zijn één voor één superzacht. En toch zal je kleine meid er heel stijlvol uitzien met een trui-jurkje!

De hemdjurkjes zijn iets dunner en kunnen mooi gecombineerd worden met een vestje of truitje. De jurkjes zijn lekker stoer voor school/crèche, maar ook mooi genoeg voor Kerstmis of Nieuwjaar. Het enige wat je nog moet beslissen, is of je voor ruitjes, sterretjes of driehoekjes gaat. Controleer voor de zekerheid de maten die bij elke jurk vermeld staan.

Dank aan mijn modellen Liv en Amélie (en photobomber Lucas) en fotograaf Liv&Bill Photography. Productfoto’s door Koosje van Ommen.
En nu vlug naar de webshop!

Hoera! De wintercollectie is er!