Aan alle mooie liedjes komt een einde en zo ook aan mijn grote avontuur met Maan & Mini.
Ik ben vorig jaar met dit project begonnen als een experiment om te zien of ik van mijn hobby mijn beroep kon maken. Ik heb altijd al een hart voor het milieu gehad en ik naaide al een paar jaar met veel plezier kleren voor mijn kinderen. Zo kwam ik op het idee om gebruikte kleren te upcyclen tot nieuwe meisjeskleren.

Het werd een enorm leerrijk en boeiend traject waarbij ik probeerde zo veel mogelijk zelf te doen, gaande van de website in elkaar steken tot de producten ontwerpen en maken en klanten te bereiken. Dat laatste bleek het moeilijkste te zijn. In een wereld waar er al zo veel keuze is aan kleren en de prijzen soms onwaarschijnlijk laag zijn, is het niet gemakkelijk om een plekje te veroveren. Daarom heb ik besloten om dit project stop te zetten. Geen definitief einde (je weet maar nooit), maar voorlopig is het tijd om Maan & Mini on hold te zetten en me te concentreren op andere dingen.

Daar is natuurlijk één groot voordeel aan, namelijk: KORTINGEN! Om niet met een grote voorraad kleren achter te blijven, heb ik alle prijzen tot wel 50% verlaagd. Alle kledingstukken kosten nog amper 15 euro en de accessoires nog maar 2,5€. Dus als je nog snel een echte Maan & Mini aan mooie prijzen wilt kopen, dan is dit jouw moment! Op naar de webshop! Je kunt nog kopen tot 30 april.

De Facebook-pagina zal waarschijnlijk wel blijven bestaan en bij mijn persoonlijke blog Maankindjes gaan horen. Want don’t worry, ik ben zeker niet van plan om te stoppen met naaien, upcyclen, groene tips te delen en te bloggen! 😉

Dan rest er mij alleen nog een woord van dank. Een hele dikke MERCI aan iedereen die mij gesteund heeft! Ik denk dan aan mijn man, kinderen, familie, de fotografen, modellen, klanten en alle andere trouwe supporters!

Kathleen

Uitverkoop
Getagd op: